Sökalternativ

Espot Esqui, Spanien

Söker ni information om skidortern Espot Esqui? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 22 backar och antalet liftar är 5. Fallhöjden är som mest på 1000 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2500 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Espot Esqui ligger flygplatserna Blagnac Airport och Barcelona International Airport närmast på 121 respektive 163 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Espot Esqui är t ex Port Ainé, Baqueira Beret och Boí Taüll.

Hyr skidutrustning i Espot Esqui

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Espot Esqui. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Espot Esqui här

Hotell & boende i Espot Esqui

Hos oss hittar ni totalt 39 hotell, lägenheter och stugor/hus i Espot Esqui.
23 boendealternativ
Pris/natt från: 539 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
12 boendealternativ
Pris/natt från: 560 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns