Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Espot Esqui, Spanien

Söker ni information om skidortern Espot Esqui? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 22 backar och antalet liftar är 5. Fallhöjden är som mest på 1000 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2500 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Espot Esqui ligger flygplatserna Blagnac Airport och Barcelona International Airport närmast på 121 respektive 163 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Espot Esqui är t ex Port Ainé, Baqueira Beret och Boí Taüll.

Hyr skidutrustning i Espot Esqui

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Espot Esqui. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Espot Esqui här

Hotell & boende i Espot Esqui

Hos oss hittar ni totalt 32 hotell, lägenheter och stugor/hus i Espot Esqui.
28 boendealternativ
Pris/natt från: 564 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 587 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns