Sökalternativ

Port Ainé, Spanien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Port Ainé, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Port Ainé ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Port Ainé finns totalt 7 liftar med tillgång till 25 pister. Högsta pisten finns på 2440 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 790 meter.

Vill man flyga till närheten av Port Ainé ligger flygplatserna Blagnac Airport och Barcelona International Airport närmast på 134 respektive 145 kilometers avstånd. Skidorter nära Port Ainé är bland annat Espot Esqui, Pal och Arinsal.

Hyr skidutrustning i Port Ainé

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Port Ainé här

Skidskola i Port Ainé

Om ni är ute efter att boka skidskola i Port Ainé kan vi genom CheckYeti erbjuda 3 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Port Ainé här

Hotell & boende i Port Ainé

Hos oss hittar ni totalt 44 hotell, lägenheter och stugor/hus i Port Ainé.
25 boendealternativ
Pris/natt från: 536 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 354 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 525 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 525 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns