Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Port Ainé, Spanien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Port Ainé, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Port Ainé ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Port Ainé har 7 liftar och totalt 26 kilometer pister. Högsta pisten finns på 2440 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 790 meter.

Flygplatser nära Port Ainé

Vill man flyga till Port Ainé så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 134 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Barcelona International Airport. Från denna flygplats är det 145 kilometer till Port Ainé.

Skidorter i närheten av Port Ainé

Andra skidorter i närheten av Port Ainé är t ex Espot Esqui som ligger 18 kilometer bort, Pal med 25 kilometers avstånd samt Arinsal, som ligger 27 kilometer från Port Ainé.

Hyr skidutrustning i Port Ainé

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Port Ainé här

Skidskola i Port Ainé

Om ni är ute efter att boka skidskola i Port Ainé kan vi genom CheckYeti erbjuda 3 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Port Ainé här

Hotell & boende i Port Ainé

Hos oss hittar ni totalt 16 hotell, lägenheter och stugor/hus i Port Ainé.
14 boenden
Pris/natt från: 815 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns