Sökalternativ

Baqueira Beret, Spanien

I hjärtat av Pyrenéerna hittar man en av de bästa skidorterna i Spanien. Baqueira Beret är faktiskt landets största skidort och kan stoltsera med sitt vidsträckta skidområde där man kan finna mer än 110 kilometer skidspår sammanlagt.

Förutom att åka utför kan man även njuta av superb längdskidåkning om man väljer att spendera sin skidsemester i Baqueira Beret. Känner man att man vill ha tillgång till massor av breda, härliga backar på skidresan så att man kan svischa ner för dessa i sin egen takt utan att riskera att vara i vägen för någon annan ska man definitivt kolla upp vad Baqueira Beret har att erbjuda. Förutom skön åkning kan man också njuta av många andra aktiviteter som hör till på skidresor.

Ingen stress i backen

Eftersom Baqueira Beret är en skidort med många och långa backar behöver man aldrig oroa sig för att stoppa upp trafiken i pisten om man nu inte är så snabb. Detta är nämligen ett paradis för den som ser sig själv som en medelgod åkare som inte har något större behov av att kasta sig ut i stupande, svarta pister. En skidresa i Baqueria Beret innebär att man får tillgång till 78 välpreparerade pister där flertalet är blåa och röda. Har man aldrig stått på ett par skidor förut finns det även 6 gröna pister att sakta men säkert glida ner för.

Även om de flesta backarna är breda och lagom sluttande finns det även några svarta pister för den som känner sig manad på skidsemestern. I Baqueira Beret finner man även en hel del nedfarter genom skogen. Här kan man njuta av en härlig naturupplevelse på sin skidresa. När man åkt färdigt för dagen kan man njuta av den goda spanska maten på någon av alla de restauranger som finns, för att kanske sedan svänga de lurviga på ett av alla de dansgolv som finns i byn.

Det finns även en hel del annat att hitta på när det gäller skidresor till Baqueira Beret. Här hittar man ett brett utbud av nöjen och avslappning. Varför inte gå på bio en kväll? Eller kanske besöka ett museum. Ett spa-besök kanske är det som blir pricken över i:et på semestern. Även detta finner man i Baqueira Beret och dess omgivningar.

Hur kommer man hit?

För att ta sig till Baqueira Beret är det smidigast att ta flyget till en av de närliggande större städerna och sedan ta buss eller bil därifrån. Toulouse är den stad som ligger närmast, men det går också bra att flyga till Barcelona. För att så snabbt och smidigt komma fram till Baqueira Beret kan det vara en bra idé att hyra en bil på flygplatsen och köra själv.

Väl på plats finns det många olika typer av boende. Nästan 4 000 bäddar finns att tillgå men det kan ändå vara en bra idé att vara ute i god tid om man planerar att åka på skidsemester under de mest populära veckorna då denna skidort är omtyckt av många.

Hyr skidutrustning i Baqueira Beret

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Baqueira Beret. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Baqueira Beret här

Skidskola i Baqueira Beret

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 20 olika klasser och instruktörer i Baqueira Beret som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Baqueira Beret här

Hotell & boende i Baqueira Beret

Hos oss hittar ni totalt 226 hotell, lägenheter och stugor/hus i Baqueira Beret.
182 boendealternativ
Pris/natt från: 1040 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 498 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 813 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 1288 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 963 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Baqueira Beret