Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Boí Taüll, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Boí Taüll? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Boí Taüll och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Boí Taüll finns totalt 11 liftar med tillgång till 43 pister. Högsta pisten finns på 2751 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 531 meter.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 134 kilometer från Boí Taüll. Espot Esqui är närmaste skidort till Boí Taüll med ett avstånd på 21 kilometer.

Hyr skidutrustning i Boí Taüll

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Boí Taüll här

Hotell & boende i Boí Taüll

Hos oss hittar ni totalt 38 hotell, lägenheter och stugor/hus i Boí Taüll.
34 boendealternativ
Pris/natt från: 473 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 507 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns