Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Boí Taüll? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Boí Taüll och andra skidorter inom nära räckhåll.

Boí Taüll har 11 liftar och totalt 45 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2751 meter, vilket ger en fallhöjd på 531 meter.

Flygplatser nära Boí Taüll

Vill man flyga till Boí Taüll så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 134 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Barcelona International Airport. Från denna flygplats är det 165 kilometer till Boí Taüll.

Skidorter i närheten av Boí Taüll

Skidorter nära Boí Taüll är bland annat Espot Esqui (21 kilometers avstånd), Baqueira Beret (25 kilometers avstånd) och Port Ainé (29 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning

Hyr allt för backen online innan ni reser iväg till Boí Taüll, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard.

Mer om skidhyra i Boí Taüll

Restauranger

Det finns 25 restauranger i Boí Taüll och 16 olika typer av kök, varav de mest populära är Medelhavet, Spanskt och Katalanskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 19 hotell, lägenheter och stugor/hus i Boí Taüll.
17 boenden
Pris/natt från:
485 kr
2 boenden
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar