Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Boí Taüll, Spanien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Boí Taüll? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Boí Taüll och andra skidorter inom nära räckhåll.

Boí Taüll har 11 liftar och totalt 45 km pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2751 meter, vilket ger en fallhöjd på 531 meter.

Flygplatser nära Boí Taüll

Vill man flyga till Boí Taüll så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 134 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Barcelona International Airport. Från denna flygplats är det 165 kilometer till Boí Taüll.

Skidorter i närheten av Boí Taüll

Skidorter nära Boí Taüll är bland annat Espot Esqui (21 kilometers avstånd), Baqueira Beret (25 kilometers avstånd) och Port Ainé (29 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Boí Taüll

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Boí Taüll här

Hotell & boende i Boí Taüll

Hos oss hittar ni totalt 41 hotell, lägenheter och stugor/hus i Boí Taüll.
38 boendealternativ
Pris/natt från: 475 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 508 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns