Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skidresor till Chamonix

Just nu finns 2 skidresor till Chamonix med de stora skidresearrangörerna. I en skidresa ingår i regel transport (flyg eller buss), boende och transfer och ofta även liftkort och vissa måltider. Fördelen med en skidresa är både enkelheten att slippa boka allting själv separat, dessutom kan det ofta bli billigare när man räknar ihop allting.

Fler skidresor till andra skidorter hittar ni här.

 
Hotel Pointe Isabelle
Flyg från Stockholm 22 feb - 1 mar
PRIS PER PERSON
(för 3 personer)
 
Hotel Pointe Isabelle
Flyg från Stockholm 22 feb - 1 mar
PRIS PER PERSON
(för 2 personer)
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Chamonix

Active Ski Travel
Sunweb
SnowTrex