Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Cavalese ligger i provinsen Trento i de italienska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Cavalese. Skidsäsongen i Cavalese sträcker sig i regel från slutet av november till mitten av april.

I Cavalese hittar ni 7 liftar med en liftkapacitet på 13300 personer/timme. Det finns 24 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 10 kilometer blåa pister, 9 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 5 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2250 meter, vilket ger en fallhöjd på 1390 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Cavalese.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 150 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Cavalese

Snabbaste sättet att ta sig till Cavalese är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Bolzano Airport ligger endast 22 kilometer från Cavalese, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Treviso Airport (91 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (108 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Cavalese

Skidorter nära Cavalese är bland annat Predazzo (11 kilometers avstånd), Obereggen/Val di Fiemme (12 kilometers avstånd) och Carezza Ski (16 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Cavalese i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Cavalese

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 8 olika klasser och instruktörer i Cavalese som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Cavalese här

Restauranger

Det finns 65 restauranger i Cavalese och 30 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Pizza och Europeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 132 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cavalese.
99 boenden
Pris/natt från:
582 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1001 kr
Ett boende
Pris/natt från:
896 kr
16 boenden
Pris/natt från:
582 kr
15 boenden
Pris/natt från:
640 kr

Vi arrangerar skidresor till Cavalese