Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Cavalese, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Cavalese? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Cavalese har 10 liftar och totalt 12 pister. Högsta pisten finns på 2270 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1267 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Bolzano Airport kommer man riktigt nära Cavalese, endast 22 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Cavalese. Predazzo är närmaste skidort till Cavalese med ett avstånd på 11 kilometer.

Hyr skidutrustning i Cavalese

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Cavalese. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Cavalese här

Hotell & boende i Cavalese

Hos oss hittar ni totalt 151 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cavalese.
109 boendealternativ
Pris/natt från: 564 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 508 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 869 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 545 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 621 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Cavalese

Sunweb
SnowTrex