Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Brandnertal, Österrike

Brandnertal är en skidort som ni hittar i Vorarlberg i de mest västra delarna av österrikiska alperna, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Brandnertal sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Brandnertal är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 130 centimeter. Just idag är 86% av liftarna och 78% av backarna öppna.

Brandnertal har pister på totalt 47 kilometer, varav 23 kilometer är blåa enkla pister, 23 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 1 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 15 liftar, med en totalkapacitet på 20463 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2000 meter, vilket ger en fallhöjd på 1096 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 24 kilometer spår för längskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Brandnertal

För er som vill flyga ner till Brandnertal så är det flygplatsen Zürich International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Brandnertal är 98 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Allgäu Airport/Memmingen (105 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (123 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Brandnertal

Skidorter nära Brandnertal är bland annat Malbun (Triesenberg) (10 kilometers avstånd), Montafon (20 kilometers avstånd) och Damüls Mellau (23 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Brandnertal

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Brandnertal. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Brandnertal här

Hotell & boende i Brandnertal

Hos oss hittar ni totalt 34 hotell, lägenheter och stugor/hus i Brandnertal.
28 boendealternativ
Pris/natt från: 393 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1394 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Brandnertal

SnowTrex