Sökalternativ

Snödjup 220 cm
Boende / hotell (117)
Restauranger (9)
Skidorten är öppen

Malbun (Triesenberg), Liechtenstein

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Malbun (Triesenberg), vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Malbun (Triesenberg) ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Malbun (Triesenberg) har 5 liftar och totalt 18 pister. Högsta pisten finns på 2000 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 400 meter. Längsta pisten i Malbun (Triesenberg) är 3 kilometer. Säsongen för skidåkning i Malbun (Triesenberg) är vanligtvis från november till april.

Om man tröttnar på backarna i Malbun (Triesenberg) eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 20 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 5 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Malbun (Triesenberg) ligger flygplatserna Zürich International Airport och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 89 respektive 109 kilometers avstånd. Skidorter nära Malbun (Triesenberg) är bland annat Brandnertal, Wildhaus och Flumserberg.

Backarna och liftarna i Malbun (Triesenberg) är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 220 centimeter som mest.

Hotell & boende i Malbun (Triesenberg)

Hos oss hittar ni totalt 117 hotell, lägenheter och stugor/hus i Malbun (Triesenberg).
39 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
4 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
16 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
57 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt