Sökalternativ

Malbun (Triesenberg), Liechtenstein

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Malbun (Triesenberg), vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Malbun (Triesenberg) ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Malbun (Triesenberg) har 5 liftar och totalt 18 pister. Högsta pisten finns på 2000 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 400 meter. Längsta pisten i Malbun (Triesenberg) är 3 kilometer. Säsongen för skidåkning i Malbun (Triesenberg) är vanligtvis från november till april.

Om man tröttnar på backarna i Malbun (Triesenberg) eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 20 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 5 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Malbun (Triesenberg) ligger flygplatserna Zürich International Airport och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 89 respektive 109 kilometers avstånd. Skidorter nära Malbun (Triesenberg) är bland annat Brandnertal, Wildhaus och Flumserberg.

Liftarna i Malbun (Triesenberg) är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 80 centimeter.

Hotell & boende i Malbun (Triesenberg)

Hos oss hittar ni totalt 86 hotell, lägenheter och stugor/hus i Malbun (Triesenberg).
22 boendealternativ
Pris/natt från: 365 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1116 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 554 kr
44 boendealternativ
Pris/natt från: 1174 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt