Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Malbun (Triesenberg)

Malbun (Triesenberg), Liechtenstein

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Malbun (Triesenberg) i Liechtenstein alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Malbun (Triesenberg) är vanligtvis från mitten av december till början av april.

Skidåkningen i Malbun (Triesenberg) är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 140 centimeter. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

I Malbun (Triesenberg) hittar ni 7 liftar med en liftkapacitet på 8800 personer/timme. Det finns 23 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 11 kilometer blåa pister, 9 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2000 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 400 meter. Den längsta pisten som finns i Malbun (Triesenberg) är 3 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Malbun (Triesenberg).

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Malbun (Triesenberg) 12 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Malbun (Triesenberg)

För er som vill flyga ner till Malbun (Triesenberg) så är det flygplatsen Zürich International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Malbun (Triesenberg) är 89 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Allgäu Airport/Memmingen, som ligger 109 kilometer bort, och Kranebitten, Innsbruck som har ett avstånd på 133 kilometer till Malbun (Triesenberg).

Skidorter i närheten av Malbun (Triesenberg)

Andra skidorter i närheten av Malbun (Triesenberg) är t ex Brandnertal som ligger 10 kilometer bort, Wildhaus med 23 kilometers avstånd samt Flumserberg, som ligger 25 kilometer från Malbun (Triesenberg).

Hotell & boende i Malbun (Triesenberg)

Hos oss hittar ni totalt 28 hotell, lägenheter och stugor/hus i Malbun (Triesenberg).
16 boendealternativ
Pris/natt från: 820 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 820 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1385 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt