Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Malbun (Triesenberg), Liechtenstein

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Malbun (Triesenberg), vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Malbun (Triesenberg) ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Malbun (Triesenberg) har 5 liftar och totalt 18 pister. Högsta pisten finns på 2000 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 400 meter. Längsta pisten i Malbun (Triesenberg) är 3 kilometer. Säsongen för skidåkning i Malbun (Triesenberg) är vanligtvis från november till april.

Om man tröttnar på backarna i Malbun (Triesenberg) eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 20 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 5 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Malbun (Triesenberg) ligger flygplatserna Zürich International Airport och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 89 respektive 109 kilometers avstånd. Skidorter nära Malbun (Triesenberg) är bland annat Brandnertal, Wildhaus och Flumserberg.

Hotell & boende i Malbun (Triesenberg)

Hos oss hittar ni totalt 36 hotell, lägenheter och stugor/hus i Malbun (Triesenberg).
21 boendealternativ
Pris/natt från: 405 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 832 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1405 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt