Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Bozi Dar-Neklid

Bozi Dar-Neklid, Tjeckien

Söker ni information om skidortern Bozi Dar-Neklid? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 97 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Bozi Dar-Neklid ligger flygplatserna Prague-Ruzyne Airport och Franz Josef Strauss närmast på 101 respektive 243 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Bozi Dar-Neklid är t ex Zelezna Ruda - Spicak, Jested och Zadov.

Hotell & boende i Bozi Dar-Neklid

Hos oss hittar ni totalt 124 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bozi Dar-Neklid.
99 boendealternativ
Pris/natt från: 204 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 500 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 736 kr

Vi arrangerar skidresor till Bozi Dar-Neklid

SnowTrex