Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni planerar ni för en skidsemester till Bozi Dar-Neklid i Tjeckien så hittar här ni både information om skidsystemet i Bozi Dar-Neklid, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Bozi Dar-Neklid är början av december till början av april.

I Bozi Dar-Neklid hittar ni 19 liftar med en liftkapacitet på 24890 personer/timme. Det finns 31 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 17 kilometer blåa pister, 10 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1244 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 481 meter.

I Bozi Dar-Neklid kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 97 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Bozi Dar-Neklid

För er som vill flyga ner till Bozi Dar-Neklid så är det flygplatsen Prague-Ruzyne Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Bozi Dar-Neklid är 101 kilometer.

Skidorter i närheten av Bozi Dar-Neklid

Zelezna Ruda - Spicak är närmaste skidort till Bozi Dar-Neklid med ett avstånd på 140 kilometer. Andra skidorter nära är Jested, 152 kilometers avstånd, och 158 kilometer från Bozi Dar-Neklid ligger Zadov.

Restauranger

Det finns 12 restauranger i Bozi Dar-Neklid och 8 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Tjeckiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 66 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bozi Dar-Neklid.
51 boenden
Pris/natt från:
21 kr
15 boenden
Pris/natt från:
20 kr

Vi arrangerar skidresor till Bozi Dar-Neklid