Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Blue Mountain

Blue Mountain, Kanada

Skidorten Blue Mountain ligger i Kanada och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Blue Mountain är mitten av december till slutet av mars.

I Blue Mountain hittar ni 11 liftar med en liftkapacitet på 26220 personer/timme. Det finns 29 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 6 kilometer blåa pister, 14 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 450 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 220 meter. Den längsta pisten som finns i Blue Mountain är 1.6 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Blue Mountain. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Blue Mountain

För er som vill flyga ner till Blue Mountain så är det flygplatsen Toronto Pearson Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Blue Mountain är 107 kilometer.

Skidorter i närheten av Blue Mountain

51 kilometer från Blue Mountain hittar ni skidorten Horseshoe Resort, som är den skidort som är närmaste granne.

Hotell & boende i Blue Mountain

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Blue Mountain just nu