Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flygplats Toronto Pearson Airport i Toronto

Torontos flygplats Toronto Pearson Airport är den lämpligaste flygplatsen att flyga till om ni planerar att åka på en skidsemester till någon av skidorterna i den kandadensiska delstaten Ontario. Skidorter Horseshoe Resort och Mount St. Louis Moonstone ligger båda inom en dryg timmes bilfärd från flygplatsen, ni når skidorten Blue Mountain på knappt två timmar.

Ta er från Toronto Pearson Airport till skidorten

Det är låmpligt och i regel billigast att hyra en bil för att ta er till någon av skidorterna, men ni kan även söka transfer här.

Flyg från Sverige

För tillfället finns inga direktflyg till Toronto Pearson Airport från Sverige. Ni kan ändå alltid flyga till Toronto Pearson Airport via andra städer, observera att flygtiden därmed blir längre men priserna kan fortfarande vara billiga.

Sök och boka flyg till Toronto Pearson Airport.

4 skidorter närmast Toronto Pearson Airport, Toronto

Skidort Kördistans och körtid Avstånd
Horseshoe Resort 112 km, 1 tim 6 min 97 km
Mount St. Louis Moonstone 122 km, 1 tim 10 min 105 km
Blue Mountain 152 km, 1 tim 49 min 107 km
Toggenburg Ski Center 429 km, 4 timmar 7 min 311 km
Observera att avstånden till skidorterna fågelvägen och kör-/transfersträckan därmed blir längre.
Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om.

Karta Toronto Pearson Airport, Toronto