Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mount St. Louis Moonstone

Mount St. Louis Moonstone, Kanada

Skidorten Mount St. Louis Moonstone i Kanada ligger i delstaten Ontario, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika.

Här finns det 34 backar och antalet liftar är 11. Högsta pisten finns på 382 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 168 meter. Den längsta pisten som finns i Mount St. Louis Moonstone är 1.6 kilometer.

Flygplatser nära Mount St. Louis Moonstone

För er som vill flyga ner till Mount St. Louis Moonstone så är det flygplatsen Toronto Pearson Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Mount St. Louis Moonstone är 105 kilometer.

Skidorter i närheten av Mount St. Louis Moonstone

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Mount St. Louis Moonstone ligger Horseshoe Resort.

Hotell & boende i Mount St. Louis Moonstone

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount St. Louis Moonstone just nu