Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Horseshoe Resort

Horseshoe Resort, Kanada

Skidorten Horseshoe Resort ligger i Kanada och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Horseshoe Resort finns totalt 8 liftar med tillgång till 29 pister. Den längsta pisten som finns i Horseshoe Resort är 0.67 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Horseshoe Resort 32 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Horseshoe Resort

För er som vill flyga ner till Horseshoe Resort så är det flygplatsen Toronto Pearson Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Horseshoe Resort är 97 kilometer.

Närmaste skidorter till Horseshoe Resort

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Horseshoe Resort ligger Mount St. Louis Moonstone.

Hotell & boende i Horseshoe Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Horseshoe Resort just nu