Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Ontario, Kanada

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Ontario, Kanada. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Ontario

Blue Mountain 11 liftar
Mount St. Louis Moonstone 11 liftar
Horseshoe Resort 8 liftar

Flest pister i Ontario

Blue Mountain 43 pister
Mount St. Louis Moonstone 34 pister
Horseshoe Resort 29 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Ontario

Blue Mountain 220 meter
Mount St. Louis Moonstone 168 meter

Högsta pisterna i Ontario

Blue Mountain 450 meter
Horseshoe Resort 406 meter
Mount St. Louis Moonstone 382 meter