Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fakta/pistfakta Bad Gastein

Europa
Kontinent
Österrike
Land
Början av december - mitten av april
Säsong
860 meter
Höjd över havet
2300 meter
Högsta nedfart
1440 meter
Högsta fallhöjd
8 km
Längsta pist
18
Liftar
35061 personer/timme
Liftkapacitet
82 km
Kilometer pister
30 km
Blå pister
49 km
Röda pister
2 km
Svarta pister
Ja
Funpark
35 km
Längskidåkningsspår
Observera att fakta ovan inte enbart gäller för Bad Gastein utan hela skidområdet Bad Gastein/Bad Hofgastein - Schlossalm/Angertal/Stubnerkogel, som Bad Gastein är en del av.

Vi arrangerar skidresor till Bad Gastein

STS Alpresor
Lion Alpin
Nortlander
Slopetrotter
SKILINK
Sunweb
Slopestar
SnowTrex