Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Ax-les-Thermes ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Ax-les-Thermes är mitten av december till slutet av april.

Ax-les-Thermes har pister på totalt 80 kilometer, varav 40 kilometer är blåa enkla pister, 25 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 15 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 19 liftar, med en totalkapacitet på 24320 personer/timme. Högsta pisten finns på 2346 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 966 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flyg till Ax-les-Thermes

För er som vill flyga ner till Ax-les-Thermes så är det flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Ax-les-Thermes är 108 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Barcelona International Airport, som ligger 159 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Ax-les-Thermes

Porté Puymorens är närmaste skidort till Ax-les-Thermes med ett avstånd på 19 kilometer. Andra skidorter nära är Soldeu, 21 kilometers avstånd, och 22 kilometer från Ax-les-Thermes ligger Pas de la Casa.

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Ax-les-Thermes i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Ax-les-Thermes

Restauranger

Det finns 40 restauranger i Ax-les-Thermes och 27 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Italienskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 152 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ax-les-Thermes.
130 boenden
Pris/natt från:
462 kr
4 boenden
Pris/natt från:
635 kr
14 boenden
Pris/natt från:
565 kr
4 boenden
Pris/natt från:
462 kr

Relaterade länkar