Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Ax-les-Thermes, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Ax-les-Thermes? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 36 backar och antalet liftar är 17. Fallhöjden är som mest på 900 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2300 meter.

Vill man flyga till närheten av Ax-les-Thermes ligger flygplatserna Blagnac Airport och Barcelona International Airport närmast på 108 respektive 159 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Ax-les-Thermes är t ex Porté Puymorens, Soldeu och Pas de la Casa.

Hyr skidutrustning i Ax-les-Thermes

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Ax-les-Thermes. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Ax-les-Thermes här

Hotell & boende i Ax-les-Thermes

Hos oss hittar ni totalt 129 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ax-les-Thermes.
94 boendealternativ
Pris/natt från: 229 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
8 boendealternativ
Pris/natt från: 600 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 535 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 437 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Ax-les-Thermes