Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ax-les-Thermes, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Ax-les-Thermes? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 36 backar och antalet liftar är 17. Fallhöjden är som mest på 900 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2300 meter.

Vill man flyga till närheten av Ax-les-Thermes ligger flygplatserna Blagnac Airport och Barcelona International Airport närmast på 108 respektive 159 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Ax-les-Thermes är t ex Porté Puymorens, Soldeu och Pas de la Casa.

Hyr skidutrustning i Ax-les-Thermes

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Ax-les-Thermes. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Ax-les-Thermes här

Hotell & boende i Ax-les-Thermes

Hos oss hittar ni totalt 136 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ax-les-Thermes.
109 boendealternativ
Pris/natt från: 244 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 638 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 568 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 464 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns