Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Arolla, Schweiz

Arolla ligger i Valais (Wallis på tyska), en kanton på gränsen till både Frankrike och Italien, och om ni funderar på att boka en skidresa till Arolla har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Arolla är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Backarna och liftarna i Arolla är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 201 centimeter. 21% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 60% av liftarna går.

Arolla har pister på totalt 47 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 18 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 5 liftar, med en totalkapacitet på 3180 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2877 meter, vilket ger en fallhöjd på 893 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Arolla 20 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Arolla

För er som vill flyga ner till Arolla så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Arolla är 92 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Belp, Bern (99 kilometers avstånd), samt Malpensa, Milano (106 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Arolla

Andra skidorter i närheten av Arolla är t ex Evolène som ligger 10 kilometer bort, Breuil-Cervinia med 15 kilometers avstånd samt Zinal, som ligger 17 kilometer från Arolla.

Hyr skidutrustning i Arolla

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Arolla här

Hotell & boende i Arolla

Hos oss hittar ni totalt 24 hotell, lägenheter och stugor/hus i Arolla.
20 boendealternativ
Pris/natt från: 492 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1639 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1288 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns