Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Arolla, Schweiz

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Arolla? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Arolla och andra skidorter inom nära räckhåll.

Fallhöjden är som mest på 980 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2980 meter.

Närmaste flygplats är Torino International Airport som ligger 92 kilometer från Arolla. Skidorter nära Arolla är bland annat Evolène, Breuil-Cervinia och Zinal.

Hyr skidutrustning i Arolla

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Arolla här

Hotell & boende i Arolla

Hos oss hittar ni totalt 16 hotell, lägenheter och stugor/hus i Arolla.
12 boendealternativ
Pris/natt från: 895 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1670 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1312 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns