Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Ånnaboda (Storstenshöjden)
Boka i Ånnaboda (Storstenshöjden)

Ånnaboda (Storstenshöjden), Sverige

Skidorten Ånnaboda (Storstenshöjden) ligger i Sverige och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Ånnaboda (Storstenshöjden) har totalt 9 pister med en total sträcka på 3 kilometer skidåkning, med en fördelning på 3 gröna backar, 3 blåa backar, 1 röd backe samt 1 svart backe backar, och här finns 6 liftar. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 54 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Ånnaboda (Storstenshöjden)

Vill man flyga till Ånnaboda (Storstenshöjden) så ligger flygplatsen Dala Airport, Borlänge närmast, på ett avstånd av 126 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Ånnaboda (Storstenshöjden)

Skidorter nära Ånnaboda (Storstenshöjden) är bland annat Säfsen (94 kilometers avstånd), Yxbacke (Norrköping) (101 kilometers avstånd) och Ski Sunne (119 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Ånnaboda (Storstenshöjden)

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ånnaboda (Storstenshöjden).
1 boendealternativ
Pris/natt från: 695 kr