Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Yxbacke (Norrköping), Sverige

Allt i Yxbacke (Norrköping)
Boka i Yxbacke (Norrköping)
Skidorten Yxbacke (Norrköping) ligger i Sverige och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Yxbacke (Norrköping) finns totalt 3 liftar med tillgång till 4 pister. Den längsta pisten som finns i Yxbacke (Norrköping) är 0.66 kilometer.

Närmaste skidorter till Yxbacke (Norrköping)

Skidorter nära Yxbacke (Norrköping) är bland annat Tolvmannabacken (84 kilometers avstånd), Ånnaboda (Storstenshöjden) (101 kilometers avstånd) och Flottsbro (118 kilometers avstånd).

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 17 hotell, lägenheter och stugor/hus i Yxbacke (Norrköping).
3 boenden
Pris/natt från:
300 kr
Ett boende
Pris/natt från:
390 kr
6 boenden
Pris/natt från:
550 kr
7 boenden
Pris/natt från:
672 kr