Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Tolvmannabacken

Tolvmannabacken, Sverige

I Östergötland finner ni skidorten Tolvmannabacken, och här hittar ni en massa nyttig information om ni planerar att åka till Tolvmannabacken på skidsemester.

Skidsystemet i Tolvmannabacken består av 6 liftar och 10 backar, där färgfördelningen på backar är 4 gröna backar, 3 blåa backar samt 3 röda backar. Högsta pisten finns på 240 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 140 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Tolvmannabacken.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Tolvmannabacken 20 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Skidorter i närheten av Tolvmannabacken

Andra skidorter i närheten av Tolvmannabacken är t ex Dackestupet som ligger 74 kilometer bort, Yxbacke (Norrköping) med 84 kilometers avstånd samt Mullsjö Alpin, som ligger 110 kilometer från Tolvmannabacken.

Hotell & boende i Tolvmannabacken

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tolvmannabacken.
3 boenden
Pris/natt från: 742 kr