Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Dackestupet

Dackestupet, Småland

Svenska skidorten Dackestupet ligger i Småland och ni hittar här det mesta ni kan tänkas vara intresserade av ni funderar på att åka till Dackestupet på er nästa skidresa.

Dackestupet har totalt 3 pister med en total sträcka på 1 kilometer skidåkning, med en fördelning på 1 grön backe, 1 blå backe samt 1 röd backe backar, och här finns 3 liftar.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 1 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Dackestupet

Skidorter nära Dackestupet är bland annat Tolvmannabacken (74 kilometers avstånd), Isaberg (118 kilometers avstånd) och Mullsjö Alpin (125 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Dackestupet

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Dackestupet.
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt