Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Flottsbro

Flottsbro, Sverige

Svenska skidorten Flottsbro ligger i Stockholm och ni hittar här det mesta ni kan tänkas vara intresserade av ni funderar på att åka till Flottsbro på er nästa skidresa.

Backarna och liftarna i Flottsbro är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 90 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Flottsbro idag då alla backar och liftar är öppna.

Flottsbro har totalt 3 liftar, och här finns det 5 backar, 1 grön backe, 1 blå backe samt 3 röda backar. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Närmaste skidorter till Flottsbro

Skidorter nära Flottsbro är bland annat Hammarbybacken (15 kilometers avstånd), Väsjöbacken (25 kilometers avstånd) och Yxbacke (Norrköping) (118 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Flottsbro

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Flottsbro.
11 boendealternativ
Pris/natt från: 380 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 502 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 625 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 566 kr