Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Hammarbybacken

Hammarbybacken, Sverige

Skidorten Hammarbybacken ligger i Sverige och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 80 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Hammarbybacken. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

Skidsystemet i Hammarbybacken består av 4 liftar och 4 backar, där färgfördelningen på backar är 2 gröna backar, 1 blå backe samt 1 röd backe. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Skidorter i närheten av Hammarbybacken

Flottsbro är närmaste skidort till Hammarbybacken med ett avstånd på 15 kilometer. Andra skidorter nära är Väsjöbacken, 19 kilometers avstånd, och 133 kilometer från Hammarbybacken ligger Yxbacke (Norrköping).

Hotell & boende i Hammarbybacken

Hos oss hittar ni totalt 132 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hammarbybacken.
24 boendealternativ
Pris/natt från: 795 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 128 kr
30 boendealternativ
Pris/natt från: 350 kr
54 boendealternativ
Pris/natt från: 534 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 945 kr