Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Väsjöbacken

Väsjöbacken, Sverige

I Stockholm finner ni skidorten Väsjöbacken, och här hittar ni en massa nyttig information om ni planerar att åka till Väsjöbacken på skidsemester.

Här finns det 3 backar och antalet liftar är 3. Den längsta pisten som finns i Väsjöbacken är 0.3 kilometer.

Flygplatser nära Väsjöbacken

För er som vill flyga ner till Väsjöbacken så är det flygplatsen Dala Airport, Borlänge som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Väsjöbacken är 175 kilometer.

Skidorter i närheten av Väsjöbacken

Andra skidorter i närheten av Väsjöbacken är t ex Hammarbybacken som ligger 19 kilometer bort, Flottsbro med 25 kilometers avstånd samt Yxbacke (Norrköping), som ligger 136 kilometer från Väsjöbacken.

Hotell & boende i Väsjöbacken

Hos oss hittar ni totalt 40 hotell, lägenheter och stugor/hus i Väsjöbacken.
17 boendealternativ
Pris/natt från: 595 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 499 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 521 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 555 kr