Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
I Stockholm finner ni skidorten Väsjöbacken, och här hittar ni en massa nyttig information om ni planerar att åka till Väsjöbacken på skidsemester.

Här finns det 3 backar och antalet liftar är 3. Den längsta pisten som finns i Väsjöbacken är 0.3 kilometer.

Flygplatser nära Väsjöbacken

För er som vill flyga ner till Väsjöbacken så är det flygplatsen Dala Airport, Borlänge som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Väsjöbacken är 175 kilometer.

Skidorter i närheten av Väsjöbacken

Andra skidorter i närheten av Väsjöbacken är t ex Hammarbybacken som ligger 19 kilometer bort, Flottsbro med 25 kilometers avstånd samt Yxbacke (Norrköping), som ligger 136 kilometer från Väsjöbacken.

Restauranger

Det finns 74 restauranger i Väsjöbacken och 36 olika typer av kök, varav de mest populära är Svenskt, Europeiskt och Pizza.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Väsjöbacken.
3 boenden
Pris/natt från:
595 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt
2 boenden
Pris/natt från:
1280 kr