Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Yongpyong Ski Resort, Sydkorea

Funderar ni på att testa skidåkningen i Yongpyong Ski Resort? Även om resvägen till Yongpyong Ski Resort är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Yongpyong Ski Resort.

Här finns det 25 backar och antalet liftar är 15.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 15 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Jeongseon Alpine Centre är närmaste skidort till Yongpyong Ski Resort med ett avstånd på 21 kilometer.

Hotell & boende i Yongpyong Ski Resort

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Yongpyong Ski Resort.
5 boendealternativ
Pris/natt från: 495 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 731 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 760 kr