Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Jeongseon Alpine Centre
Boka i Jeongseon Alpine Centre

Jeongseon Alpine Centre, Sydkorea

Om ni planerar ni för en skidsemester till Jeongseon Alpine Centre i Sydkorea så hittar här ni både information om skidsystemet i Jeongseon Alpine Centre, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Jeongseon Alpine Centre har 4 liftar och totalt 10 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1370 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 952 meter. Den längsta pisten som finns i Jeongseon Alpine Centre är 2.85 kilometer.

Skidorter i närheten av Jeongseon Alpine Centre

Andra skidorter i närheten av Jeongseon Alpine Centre är t ex Yongpyong Ski Resort som ligger 21 kilometer bort, High 1 Resort med 37 kilometers avstånd samt Deogyusan Resort, som ligger 191 kilometer från Jeongseon Alpine Centre.

Hotell & boende i Jeongseon Alpine Centre

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jeongseon Alpine Centre.
Ett boende
Pris/natt från: 635 kr
Ett boende
Pris/natt från: 2573 kr