Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Jeongseon Alpine Centre, Sydkorea

Söker ni information om skidortern Jeongseon Alpine Centre? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Högsta pisten finns på 1370 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 952 meter.

Skidorter nära Jeongseon Alpine Centre är bland annat Yongpyong Ski Resort, High 1 Resort och Deogyusan Resort.

Hotell & boende i Jeongseon Alpine Centre

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Jeongseon Alpine Centre.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 640 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2592 kr