Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Sydkorea

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Sydkorea. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Sydkorea

Yongpyong Ski Resort 15 liftar
Deogyusan Resort 12 liftar
High 1 Resort 10 liftar
Jeongseon Alpine Centre 4 liftar

Flest pister i Sydkorea

Yongpyong Ski Resort 25 pister
Deogyusan Resort 22 pister
High 1 Resort 18 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Sydkorea

Jeongseon Alpine Centre 952 meter
High 1 Resort 680 meter
Yongpyong Ski Resort 500 meter

Högsta pisterna i Sydkorea

Deogyusan Resort 1614 meter
Jeongseon Alpine Centre 1370 meter
High 1 Resort 1367 meter