Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
High 1 Resort

High 1 Resort, Sydkorea

Om ni planerar ni för en skidsemester till High 1 Resort i Sydkorea så hittar här ni både information om skidsystemet i High 1 Resort, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i High 1 Resort är mitten av november till början av april.

I High 1 Resort finns totalt 10 liftar med tillgång till 21 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1367 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 680 meter.

Närmaste skidorter till High 1 Resort

Jeongseon Alpine Centre är närmaste skidort till High 1 Resort med ett avstånd på 37 kilometer. Andra skidorter nära är Yongpyong Ski Resort, 50 kilometers avstånd, och 176 kilometer från High 1 Resort ligger Deogyusan Resort.

Hotell & boende i High 1 Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i High 1 Resort just nu