Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Visegradi-Hegyseg
Om ni planerar ni för en skidsemester till Visegradi-Hegyseg i Ungern så hittar här ni både information om skidsystemet i Visegradi-Hegyseg, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Visegradi-Hegyseg har 5 liftar och totalt 5 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 600 meter, vilket ger en fallhöjd på 300 meter.

Skidorter i närheten av Visegradi-Hegyseg

Skidorter nära Visegradi-Hegyseg är bland annat Dobogóko Sícentrum (11 kilometers avstånd), Matra (67 kilometers avstånd) och Bükk (Bankút) (116 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 29 restauranger i Visegradi-Hegyseg och 15 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Ungerskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Visegradi-Hegyseg.
5 boenden
Pris/natt från:
289 kr
Ett boende
Pris/natt från:
572 kr
Ett boende
Pris/natt från:
601 kr