Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Visegradi-Hegyseg, Ungern

Söker ni information om skidortern Visegradi-Hegyseg? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Visegradi-Hegyseg finns totalt 5 liftar med tillgång till 5 pister. Högsta pisten finns på 600 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 300 meter.

Närmaste flygplats är Vienna International som ligger 184 kilometer från Visegradi-Hegyseg. Dobogóko Sícentrum är närmaste skidort till Visegradi-Hegyseg med ett avstånd på 11 kilometer.

Hotell & boende i Visegradi-Hegyseg

Hos oss hittar ni totalt 22 hotell, lägenheter och stugor/hus i Visegradi-Hegyseg.
18 boendealternativ
Pris/natt från: 297 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 588 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 618 kr