Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Dobogóko Sícentrum

Dobogóko Sícentrum, Ungern

Om ni planerar ni för en skidsemester till Dobogóko Sícentrum i Ungern så hittar här ni både information om skidsystemet i Dobogóko Sícentrum, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Dobogóko Sícentrum har 2 liftar och totalt 2 kilometer pister. Högsta pisten finns på 700 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 178 meter. Den längsta pisten som finns i Dobogóko Sícentrum är 1.2 kilometer.

Närmaste skidorter till Dobogóko Sícentrum

Andra skidorter i närheten av Dobogóko Sícentrum är t ex Visegradi-Hegyseg som ligger 11 kilometer bort, Matra med 76 kilometers avstånd samt Bükk (Bankút), som ligger 125 kilometer från Dobogóko Sícentrum.

Hotell & boende i Dobogóko Sícentrum

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Dobogóko Sícentrum.
6 boenden
Pris/natt från: 428 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt