Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Dobogóko Sícentrum

Dobogóko Sícentrum, Ungern

Söker ni information om skidortern Dobogóko Sícentrum? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 2 backar och antalet liftar är 2. Fallhöjden är som mest på 178 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 700 meter.

Närmaste flygplats är Vienna International som ligger 180 kilometer från Dobogóko Sícentrum. Skidorter nära Dobogóko Sícentrum är bland annat Visegradi-Hegyseg, Matra och Bükk (Bankút).

Hotell & boende i Dobogóko Sícentrum

Hos oss hittar ni totalt 17 hotell, lägenheter och stugor/hus i Dobogóko Sícentrum.
14 boendealternativ
Pris/natt från: 297 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 562 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 591 kr