Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Bükk (Bankút)
Boka i Bükk (Bankút)

Bükk (Bankút), Ungern

Om ni planerar ni för en skidsemester till Bükk (Bankút) i Ungern så hittar här ni både information om skidsystemet i Bükk (Bankút), såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Bükk (Bankút) har 10 liftar och totalt 7 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 930 meter, vilket ger en fallhöjd på 230 meter. Den längsta pisten som finns i Bükk (Bankút) är 1.5 kilometer.

Skidorter i närheten av Bükk (Bankút)

Skidorter nära Bükk (Bankút) är bland annat Matra (50 kilometers avstånd), Visegradi-Hegyseg (116 kilometers avstånd) och Jasna (117 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Bükk (Bankút)

Hos oss hittar ni totalt 9 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bükk (Bankút).
7 boenden
Pris/natt från: 190 kr
Ett boende
Pris/natt från: 419 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1697 kr