Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Ungern

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Ungern. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Ungern

Bükk (Bankút) 10 liftar
Visegradi-Hegyseg 5 liftar
Dobogóko Sícentrum 2 liftar
Matra 1 liftar

Flest pister i Ungern

Matra 9 pister
Bükk (Bankút) 7 pister
Visegradi-Hegyseg 5 pister
Dobogóko Sícentrum 2 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Ungern

Visegradi-Hegyseg 300 meter
Bükk (Bankút) 230 meter
Dobogóko Sícentrum 178 meter
Matra 135 meter

Högsta pisterna i Ungern

Matra 1000 meter
Bükk (Bankút) 930 meter
Dobogóko Sícentrum 700 meter
Visegradi-Hegyseg 600 meter