Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Super-Besse, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Super-Besse? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 28 backar och antalet liftar är 23. Fallhöjden är som mest på 550 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1850 meter.

Vill man flyga till närheten av Super-Besse ligger flygplatserna St Exupéry och Grenoble Saint Geoirs närmast på 174 respektive 193 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Super-Besse ligger Le Mont-Dore.

Hyr skidutrustning i Super-Besse

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Super-Besse. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Super-Besse här

Skidskola i Super-Besse

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 5 olika klasser och instruktörer i Super-Besse som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Super-Besse här

Hotell & boende i Super-Besse

Hos oss hittar ni totalt 30 hotell, lägenheter och stugor/hus i Super-Besse.
20 boendealternativ
Pris/natt från: 696 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 913 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 476 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns