Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Super-Besse, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Super-Besse? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 28 backar och antalet liftar är 23. Fallhöjden är som mest på 550 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1850 meter.

Vill man flyga till närheten av Super-Besse ligger flygplatserna St Exupéry och Grenoble Saint Geoirs närmast på 174 respektive 193 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Super-Besse ligger Le Mont-Dore.

Liftarna i Super-Besse är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 50 centimeter.

Hyr skidutrustning i Super-Besse

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Super-Besse. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Super-Besse här

Hotell & boende i Super-Besse

Hos oss hittar ni totalt 29 hotell, lägenheter och stugor/hus i Super-Besse.
17 boendealternativ
Pris/natt från: 667 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 875 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 456 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns