Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Super-Besse, Frankrike

Skidorten Super-Besse ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Super-Besse är början av december till mitten av april.

Super-Besse har pister på totalt 43 kilometer, varav 30 kilometer är blåa enkla pister, 9 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 4 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 23 liftar, med en totalkapacitet på 28345 personer/timme. Högsta pisten finns på 1850 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 550 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Super-Besse. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flyg till Super-Besse

För er som vill flyga ner till Super-Besse så är det flygplatsen St Exupéry, Lyon som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Super-Besse är 174 kilometer.

Närmaste skidorter till Super-Besse

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Super-Besse ligger Le Mont-Dore.

Hyr skidutrustning i Super-Besse

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Super-Besse. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Super-Besse här

Skidskola i Super-Besse

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 5 olika klasser och instruktörer i Super-Besse som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Super-Besse här

Hotell & boende i Super-Besse

Hos oss hittar ni totalt 32 hotell, lägenheter och stugor/hus i Super-Besse.
20 boenden
Pris/natt från: 699 kr
4 boenden
Pris/natt från: 917 kr
8 boenden
Pris/natt från: 477 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns