Sökalternativ

Le Mont-Dore, Frankrike

Söker ni information om skidortern Le Mont-Dore? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Le Mont-Dore finns totalt 20 liftar med tillgång till 31 pister. Högsta pisten finns på 1780 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 660 meter. Längsta pisten i Le Mont-Dore är 4 kilometer. Skidsäsongen i Le Mont-Dore sträcker sig i regel från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 25 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Le Mont-Dore ligger flygplatserna St Exupéry och Grenoble Saint Geoirs närmast på 177 respektive 198 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Le Mont-Dore ligger Super-Besse.

Hyr skidutrustning i Le Mont-Dore

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Le Mont-Dore. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Le Mont-Dore här

Hotell & boende i Le Mont-Dore

Hos oss hittar ni totalt 374 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Mont-Dore.
289 boendealternativ
Pris/natt från: 329 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
14 boendealternativ
Pris/natt från: 431 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 647 kr
56 boendealternativ
Pris/natt från: 337 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns