Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Le Mont-Dore, Frankrike

Om ni planerar ni för en skidsemester till Le Mont-Dore i Frankrike så hittar här ni både information om skidsystemet i Le Mont-Dore, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Le Mont-Dore är början av december till början av april.

Le Mont-Dore är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 60 centimeter. 57% av liftarna är igång idag, och 34% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Le Mont-Dore hittar ni 14 liftar med en liftkapacitet på 15070 personer/timme. Det finns 41 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 30 kilometer blåa pister, 10 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1840 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 640 meter. Den längsta pisten som finns i Le Mont-Dore är 4 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 25 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Le Mont-Dore finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Skidorter i närheten av Le Mont-Dore

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Le Mont-Dore ligger Super-Besse.

Hyr skidutrustning i Le Mont-Dore

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Le Mont-Dore. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Le Mont-Dore här

Hotell & boende i Le Mont-Dore

Hos oss hittar ni totalt 423 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Mont-Dore.
276 boendealternativ
Pris/natt från: 391 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 349 kr
72 boendealternativ
Pris/natt från: 341 kr
31 boendealternativ
Pris/natt från: 483 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 487 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns