Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Le Mont-Dore, Frankrike

Söker ni information om skidortern Le Mont-Dore? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Le Mont-Dore finns totalt 20 liftar med tillgång till 31 pister. Högsta pisten finns på 1780 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 660 meter. Längsta pisten i Le Mont-Dore är 4 kilometer. Skidsäsongen i Le Mont-Dore sträcker sig i regel från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 25 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Le Mont-Dore ligger flygplatserna St Exupéry och Grenoble Saint Geoirs närmast på 177 respektive 198 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Le Mont-Dore ligger Super-Besse.

Hyr skidutrustning i Le Mont-Dore

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Le Mont-Dore. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Le Mont-Dore här

Hotell & boende i Le Mont-Dore

Hos oss hittar ni totalt 418 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Mont-Dore.
270 boendealternativ
Pris/natt från: 409 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 365 kr
71 boendealternativ
Pris/natt från: 356 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 504 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 508 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns