Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Sugarloaf

Sugarloaf, Maine, USA

I de västra delarna av Maine i USA hittar man Sugarloaf, en historisk skidort där många människor njutit av underbar skidåkning genom åren. Redan på 1950-talet påbörjades byggandet av anläggningen som idag har 154 pister i alla olika svårighetsgrader där den längsta är hela 5,6 kilometer lång. En skidresa till Sugarloaf innebär också att man kan prova på många, spännande aktiviteter även utanför pisterna – både inomhus och utomhus.

Både för barn och vuxna

Att skidresor brukar innebära mer än ”bara” skidåkning är nog de allra flesta medvetna om, och Sugarloaf är inget undantag. Här hittar man inte bara superb åkning utan också många aktiviteter där skidor eller snowboard inte används. Det finns till exempel ett Antigravity Complex där man kan åka rollerblades, skejta, spela basket och hoppa på trampoliner.

Även matlagningskurser anordnas där en professionell kock lär en att laga mat, och vill man slappna av framför en bra film finns det även en biograf att besöka. Vill man ändå spendera det mesta av sin tid utomhus när man är på skidsemester i Sugarloaf kan man även ägna sig åt längdskidåkning, snöskovandring, Snow tubing och skridskoåkning.

När man har ägnat sin dag åt att ta sig ner för alla dessa backar (som totalt uppgår till hela 87 kilometer), kan det vara skönt att vila benen och sätta sig på en mysig restaurang och njuta av god mat. Eller så kanske man är sugen på att träffa lite nya människor på någon av de barer som finns i området. I Sugarloaf är det inte svårt att hitta passande kvällsaktiviteter när man är på sin skidsemester.

I västra Maine

För skidresor till Sugarloaf, som ligger i västra Maine, är det enklast att flyga till Boston, men det går också bra att flyga till Portland och den närmaste flygplatsen i Bangor även om det brukar innebära ett extra stopp på vägen. Därifrån kan man sedan ta sig till Sugarloaf med tåg eller buss. Eller varför inte njuta av friheten av att ha en egen bil på skidresan? Att hyra bil och köra själv är ett bra alternativ då man är några stycken, eller om man vill stanna till på vägen och kanske uppleva mer på sin skidresa.

Hotell & boende i Sugarloaf

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Sugarloaf just nu