Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Snödjup Tjeckien

Aktuellt snödjup för alla de populäraste skidorterna i Tjeckien. Nedan ser ni även vilka av skidorterna i Tjeckien som har öppet för tillfället, samt deras öppetstatus på liftar och backar. Vill ni se historiskt snödjup i Tjeckien hittar ni det här.
Skidort Snödjup Liftar öppna Pister öppna Öppetstatus
Pec pod Snezkou 100 cm 85% 79% Öppen
Spindleruv Mlyn 100 cm 58% 80% Öppen
Bozi Dar-Neklid 70 cm 31% 38% Öppen
Zelezna Ruda - Spicak 60 cm 0% 0% Stängd
Jested 50 cm 20% 16% Öppen
Zadov 35 cm 60% 34% Öppen
Harrachov 30 cm 50% 5% Öppen