Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Klagenfurt - vilken skidort?

Hej!
Vi är en familj med stora barn och vi har åkt mycket skidor. Vi skall flyga till Klagenfurt och undrar vilken skidort som vi skall välja? Vilken ort är bäst och ligger inom en rimlig radie.
Ett lite udda alternativ som troligtvis är bra mycket billigare än att stanna i Österrike är att sticka över till Slovenien och Kranjska Gora. Annars är det mest mindre kända skidorter i krokarna men det finns ju Obertauern, Schladming och Bad Gastein ganska nära också som är säkra kort. Vet inte hur lätt det är att ta sig dit från Klagenfurt dock, bör du nog kolla upp.
Hej,
kolla här:
http://www.kleinanzeigen-landesweit.de/anzeige-604305.html
ligger ca 25km från klagenfurt.
Mvh Peter

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)