Sökalternativ

Säsonga i Alperna vintern 2018/2019

Jobba i Alperna säsongen 2018/2019
Drömmer du om att "säsonga" i Alperna en vinter, en hel skidsäsong i Alperna med skidåkning, party och fantastiska upplevelser? Här hittar ni svenska skidresearrangörers lediga jobb vintersäsongen 2018/2019 för att uppfylla er dröm.

STS Alpresor söker skidintruktörer

Hos STS Alpresor kan ni jobba som skidinstruktör i Alperna vintern 2018/2019. För att få jobbet som skidinstruktör hos STS Alpresor krävs det att man genomför deras kur som kostar 8 495 kr. Anmälan senast 31 augusti.
Sök jobb hos STS Alpresor

Lion Alpin - en massa olika tjänster

Lion Alpin söker skidguider, destinationsguider, barnguide i Wagrain, serveringspersonal och skidlärare i Österrike. Observera att sista ansökningsdatum varierar för de olika jobben, vissa är sista ansökningsdatum 31 augusti och vissa 12 oktober.
Sök jobb hos Lion Alpin

SlopeTrotter - guider

SlopeTrotter Skitours söker säsong- och högsäsongsguide. För jobbet krävs att man går SlopeTrotters utbildning, en 7-8 dagars kurs som kostar 6500 DKK.
Sök jobb hos SlopeTrotter Skitours

Nortlander - guider, kökspersonal atc

Hos Nortlander finns lediga jobb såsom guider, hotellpersonal, hotel manager, kockar, köksassistenter samt vaktmästare.
Sök jobb hos Nortlander

UCPA - diverse jobb i franska Alperna

UCPA söker reseledare/färdledare på bussar samt personal på plats, dvs personer som hjälper UCPA:s resenärer med allt möjligt på skidorten. Stor fördel om man kan franska. Ansökan senast 31 augusti.
Jobba hos UCPA

Snowminds - bli skidlärare I Kanada eller Österrike

Med Snowminds kan du bli utbildad skid- och/eller snowboardlärare med en tillhörande jobbgaranti så att du kan få en drömsäsong i snön. Det finns också möjlighet att vidareutbilda sig med tex en level 2, eller en off-pist kurs i Kanada. Priser från 30.000 SEK.
Läs mer på www.snowminds.se

Kommentarer

Inga kommentarer för detta inlägg. Lägg till kommentar
Namn
Email (valfritt, visas ej)
Hemsida (valfritt)
Kommentar