Sökalternativ

Lediga säsongsjobb i Alperna vintern 2017/2018

Boka-tidigt-rabatter 2017/2018

För många är det en dröm att "säsonga" en vinter i Alperna. Här hittar du lediga jobb i Alperna den kommande skidsäsongen, vintern 2017/2018. Tänk på att ansökningstiden ofta går ut redan i augusti/september, och vissa av jobben kräver att ni går en utbildning innan ni börjar.

Lediga jobb hos STS Alpresor

STS Alpresor söker reseledare och skidinstruktörer. För att bli reseledare hos STS Alpresor krävs att man har genomgått en reseledarkurs, kostnaden för STS Alpresors reseledarkurs är 8495:- för en veckas utbildning. Läs mer om STS Alpresors lediga jobb här

Lediga jobb hos Slopetrotter Skitours

Slopetrotter söker skidguider, destinationsguider samt skidinstruktörer till sina skidorter i vinter. Här hittar ni Slopetrotters lediga jobb och här hittar ni information om Slopetrotters guidekurs.

Lediga jobb hos Lion Alpin

Lion Alpin söker inför denna skidsäsong skidguider, skidlärare, destinationschef, hotellpersonal samt guidekoordinator, se alla lediga jobb hos Lion Alpin.

Lediga jobb hos Nortlander

Nortlander söker som alla andra guider men har också massor med tjänster lediga på deras hotell och restauranger - kockar och kökschefer, hotellpersonal, köksassistent och hotellmanager. För att se alla jobb hos Nortlander, klicka här och välj sedan Jobb i menyn.

Lediga jobb hos UCPA

UCPA söker bland annat receptionister, säsongsarbetare (ungefär som en "hjälpreda" på plats på orter där reseledare inte finns) samt reseledare. Här hittar ni mer info om jobben hos UCPA.

Ni kan även testa att hitta ett säsongsjobb hos sasongspersonal.se, sortera på Vintersäsong för att hitta jobben i vinter.

Kommentarer

Inga kommentarer för detta inlägg. Lägg till kommentar
Namn
Email (valfritt, visas ej)
Hemsida (valfritt)
Kommentar