Sökalternativ

Boka-tidigt-rabatter skidsäsongen 2016/2017

Det är fortfarande augusti men för alla som är förutseende och vill planera in vintersemestern i backarna redan nu finns pengar att spara genom att utnyttja boka-tidigt-rabatterna. Nedan hittar ni länkar till respektive skidresearrangörs rabatter till Alperna, passa på att fynda!

Lion Alpin - 500 kr rabatt per person

Lion Alpin ger en boka-tidigt-rabatt på 500 kr/person på alla veckolånga paketresor och 250 kr/person på kortare resor. Erbjudandet gäller fram till 30 september. Dessutom får ni öppet köp på er resa fram till sista september.
Till Lion Alpins boka-tidigt-rabatter

Active Ski - flertal olika rabatter

Active Ski har diverse olika bok-tidigt-rabatter till bland annat Ponte de Legno och Passo Tonale i Adamello Ski, Italien, Engelberg, La Thuile och Chamonix. Observera att vissa erbjudanden gäller så långt fram som till 30 november.
Till Active Ski alla rabatter

Snowtrex - sommarrabatter fram till 14 augusti

Snowtrex erbjuder sommarrabatter på upp till 288 kr/person fram till 31 augusti. Ni hittar alla erbjudanden här, rabatten är redan avdragen i priserna. Observera att liftkort i regel ingår i alla Snowtrex boenden, kontrollera detta innan ni bokar dock.

SlopeTrotter Skitours - alla rabatter på en sida

SlopeTrotter har ingen fast rabattsumma, istället har de sida med alla sina boka-tidigt-rabatter där specifika billigare resor listas.
Till SlopeTrotters rabattsida

STS Alpresor - veckans erbjudande

STS Alpresor har inte heller några fasta rabatter men har istället stående veckans erbjudanden. Just nu finns bl a erbjudnaden på resor till Bad Gastein, Cervinia och Saalbach.

Nortlander - erbjudanden veckovis

På Nortlanders hemsida hittar ni alla rabatter uppdelat per vecka med start vecka 48 (26 november till 3 december) hela vägen fram till vecka 17 i slutet av april.
Till Nortlanders alla erbjudanden till Alperna

Kommentarer

Inga kommentarer för detta inlägg. Lägg till kommentar
Namn
Email (valfritt, visas ej)
Hemsida (valfritt)
Kommentar
 
Active Ski
Sunweb
Lion Alpin