Sökalternativ

Boka-tidigt-rabatter skidsäsongen 2016/2017

Det är fortfarande augusti men för alla som är förutseende och vill planera in vintersemestern i backarna redan nu finns pengar att spara genom att utnyttja boka-tidigt-rabatterna. Nedan hittar ni länkar till respektive skidresearrangörs rabatter till Alperna, passa på att fynda!

Lion Alpin - 500 kr rabatt per person

Lion Alpin ger en boka-tidigt-rabatt på 500 kr/person på alla veckolånga paketresor och 250 kr/person på kortare resor. Erbjudandet gäller fram till 30 september. Dessutom får ni öppet köp på er resa fram till sista september.
Till Lion Alpins boka-tidigt-rabatter

Active Ski - flertal olika rabatter

Active Ski har diverse olika bok-tidigt-rabatter till bland annat Ponte de Legno och Passo Tonale i Adamello Ski, Italien, Engelberg, La Thuile och Chamonix. Observera att vissa erbjudanden gäller så långt fram som till 30 november.
Till Active Ski alla rabatter

Snowtrex - sommarrabatter fram till 14 augusti

Snowtrex erbjuder sommarrabatter på upp till 288 kr/person fram till 31 augusti. Ni hittar alla erbjudanden här, rabatten är redan avdragen i priserna. Observera att liftkort i regel ingår i alla Snowtrex boenden, kontrollera detta innan ni bokar dock.

SlopeTrotter Skitours - alla rabatter på en sida

SlopeTrotter har ingen fast rabattsumma, istället har de sida med alla sina boka-tidigt-rabatter där specifika billigare resor listas.
Till SlopeTrotters rabattsida

STS Alpresor - veckans erbjudande

STS Alpresor har inte heller några fasta rabatter men har istället stående veckans erbjudanden. Just nu finns bl a erbjudnaden på resor till Bad Gastein, Cervinia och Saalbach.

Nortlander - erbjudanden veckovis

På Nortlanders hemsida hittar ni alla rabatter uppdelat per vecka med start vecka 48 (26 november till 3 december) hela vägen fram till vecka 17 i slutet av april.
Till Nortlanders alla erbjudanden till Alperna

Kommentarer

Inga kommentarer för detta inlägg. Lägg till kommentar
Namn
Email (valfritt, visas ej)
Hemsida (valfritt)
Kommentar