Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Sani Pass

Sani Pass, Sydafrika

Om ni planerar ni för en skidsemester till Sani Pass i Sydafrika så hittar här ni både information om skidsystemet i Sani Pass, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Den längsta pisten som finns i Sani Pass är 0.3 kilometer.

Närmaste skidorter till Sani Pass

Afri-ski är närmaste skidort till Sani Pass med ett avstånd på 101 kilometer. Andra skidorter nära är Club Maluti, 113 kilometers avstånd, och 177 kilometer från Sani Pass ligger Tiffindell Ski Resort.

Hotell & boende i Sani Pass

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Sani Pass just nu