Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Tiffindell Ski Resort, Sydafrika

Söker ni information om skidortern Tiffindell Ski Resort? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Tiffindell Ski Resort har 5 liftar och totalt 2 pister. Högsta pisten finns på 3000 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 281 meter.

Sani Pass är närmaste skidort till Tiffindell Ski Resort med ett avstånd på 177 kilometer.

Hotell & boende i Tiffindell Ski Resort

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Tiffindell Ski Resort.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 174 kr