Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Tiffindell Ski Resort, Sydafrika

Skidorten är stängd
Allt i Tiffindell Ski Resort
Om ni planerar ni för en skidsemester till Tiffindell Ski Resort i Sydafrika så hittar här ni både information om skidsystemet i Tiffindell Ski Resort, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Tiffindell Ski Resort sträcker sig i regel från början av juni till slutet av augusti.

Tiffindell Ski Resort har 6 liftar och totalt 2 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2930 meter, vilket ger en fallhöjd på 230 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Skidorter i närheten av Tiffindell Ski Resort

Skidorten Sani Pass är den närmaste skidorten, avståndet från Tiffindell Ski Resort är 177 kilometer.

Relaterade länkar