Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Club Maluti, Lesotho

Allt i Club Maluti
Om ni planerar ni för en skidsemester till Club Maluti i Lesotho så hittar här ni både information om skidsystemet i Club Maluti, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Här finns det 5 backar och antalet liftar är 3. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2800 meter, vilket ger en fallhöjd på 50 meter. Den längsta pisten som finns i Club Maluti är 0.4 kilometer.

Närmaste skidorter till Club Maluti

Skidorten Afri-ski är den närmaste skidorten, avståndet från Club Maluti är 12 kilometer.

Hotell & boende i Club Maluti

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Club Maluti just nu

Relaterade länkar