Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Afri-ski, Lesotho

Planerar ni för en skidsemester i Afri-ski? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Afri-ski har 2 liftar och totalt 2 pister. Högsta pisten finns på 3001 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 305 meter. Säsongen för skidåkning i Afri-ski är vanligtvis från juni till augusti.

Club Maluti är närmaste skidort till Afri-ski med ett avstånd på 12 kilometer.

Hotell & boende i Afri-ski

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Afri-ski.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 482 kr