Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Afri-ski ligger i Lesotho och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Afri-ski är början av juni till slutet av augusti.

Afri-ski är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 15 centimeter. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

Afri-ski har 2 liftar och totalt 1 kilometer pister. Högsta pisten finns på 3222 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 192 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Skidorter i närheten av Afri-ski

12 kilometer från Afri-ski hittar ni skidorten Club Maluti, som är den skidort som är närmaste granne.

Restauranger

Det finns 1 restauranger i Afri-ski och 3 olika typer av kök, varav de mest populära är Bar, Café och Pub.