Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Lesotho

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Lesotho. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i Lesotho

Största skidorterna

Flest liftar i Lesotho

3 liftar
Club Maluti
2 liftar
Afri-ski

Flest pister i Lesotho

5 pister
Club Maluti
2 pister
Afri-ski

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Lesotho

305 meter
Afri-ski
50 meter
Club Maluti

Högsta pisterna i Lesotho

3001 meter
Afri-ski
2800 meter
Club Maluti