Sökalternativ

San Cassiano, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av San Cassiano, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. San Cassiano ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

San Cassiano har 8 liftar och totalt 25 pister. Fallhöjden är som mest på 1454 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2778 meter. Säsongen för skidåkning i San Cassiano är vanligtvis från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av San Cassiano ligger flygplatserna Kranebitten och Treviso Airport närmast på 89 respektive 104 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från San Cassiano ligger Alta Badia.

Hyr utrustning i San Cassiano

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i San Cassiano. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i San Cassiano här

Hotell & boende i San Cassiano

Hos oss hittar ni totalt 176 hotell, lägenheter och stugor/hus i San Cassiano.
78 boendealternativ
Pris/natt från: 523 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1849 kr
59 boendealternativ
Pris/natt från: 795 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 1360 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 6074 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns