Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

San Cassiano, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av San Cassiano, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. San Cassiano ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Säsongen för skidåkning i San Cassiano är vanligtvis från december till april.

San Cassiano har 8 liftar och totalt 25 pister. Högsta pisten finns på 2778 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1454 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i San Cassiano 30 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till San Cassiano

Snabbaste sättet att ta sig till San Cassiano är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Bolzano Airport ligger endast 48 kilometer från San Cassiano, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kranebitten, Innsbruck, som ligger 89 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 104 kilometer till San Cassiano.

Närmaste skidorter till San Cassiano

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från San Cassiano ligger Alta Badia. Andra skidorter som ligger nära är Corvara (5 kilometer) och Arabba (9 kilometer).

Hyr skidutrustning i San Cassiano

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i San Cassiano. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i San Cassiano här

Skidskola i San Cassiano

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 5 olika klasser och instruktörer i San Cassiano som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i San Cassiano här

Hotell & boende i San Cassiano

Hos oss hittar ni totalt 183 hotell, lägenheter och stugor/hus i San Cassiano.
119 boendealternativ
Pris/natt från: 562 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 981 kr
37 boendealternativ
Pris/natt från: 854 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 1164 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 6527 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns