Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av San Cassiano, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. San Cassiano ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Säsongen för skidåkning i San Cassiano är vanligtvis från december till april.

San Cassiano har 8 liftar och totalt 25 pister. Högsta pisten finns på 2778 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1454 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i San Cassiano 30 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till San Cassiano

Snabbaste sättet att ta sig till San Cassiano är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Bolzano Airport ligger endast 48 kilometer från San Cassiano, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kranebitten, Innsbruck, som ligger 89 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 104 kilometer till San Cassiano.

Närmaste skidorter till San Cassiano

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från San Cassiano ligger Alta Badia. Andra skidorter som ligger nära är Arabba (9 kilometer) och Selva Val Gardena (14 kilometer).

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i San Cassiano i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i San Cassiano

Skidskolor

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 5 olika klasser och instruktörer i San Cassiano som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i San Cassiano här

Restauranger

Det finns 34 restauranger i San Cassiano och 20 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Europeiskt och Medelhavet.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 71 hotell, lägenheter och stugor/hus i San Cassiano.
43 boenden
Pris/natt från:
578 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt
19 boenden
Pris/natt från:
1098 kr
7 boenden
Pris/natt från:
1847 kr
Ett boende
Pris/natt från:
6710 kr