Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

San Cassiano, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av San Cassiano, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. San Cassiano ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

San Cassiano har 8 liftar och totalt 25 pister. Fallhöjden är som mest på 1454 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2778 meter. Säsongen för skidåkning i San Cassiano är vanligtvis från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av San Cassiano ligger flygplatserna Kranebitten och Treviso Airport närmast på 89 respektive 104 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 3 kilometer från San Cassiano ligger Alta Badia.

Hyr skidutrustning i San Cassiano

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i San Cassiano. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i San Cassiano här

Skidskola i San Cassiano

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 5 olika klasser och instruktörer i San Cassiano som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i San Cassiano här

Hotell & boende i San Cassiano

Hos oss hittar ni totalt 104 hotell, lägenheter och stugor/hus i San Cassiano.
62 boendealternativ
Pris/natt från: 579 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1010 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 1101 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 1199 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 6726 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns