Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nyheter, tips och inspiration

Vad händer i världen inom skidresor? Läs nyheter, inlägg och tips om Alperna, fjällen, skidorter, skidkläder och mycket annat skidrelaterat.

Vill ni ha ännu fler nyheter och erbjudanden rekommenderar vi er att ni följer oss på Facebook eller Twitter samt anmäler er till vårt nyhetsbrev (längre ner på denna sida).

Artiklar om skidresor och skidåkning

Är du redan sugen på att dra på dig pjäxorna och surra fast skidorna igen? Planerar du att åka till någon av Skistars resmål...

Trotsa våren, lattefikandet och shortsen och ta en sista tur till Riksgränsen för lite vårskidåkning, säsongen 2008 är ännu inte...

Vår i luften och tövädret slår hårt mot backarna i södra delarna av Sverige. Det är ju inte helt fel att fundera på vad man ...

Snart är det dags igen! Scandinavian Big Mountain Championships går av stapeln för 17 året i Riksgränsen den 12 till 14 maj. Täv...

Det finns ännu snö i Funäsdalen! Vårsol och snö i härlig kombination!

Vill du åka skidor mitt i sommaren? Högsäsongen i Australien börjar snart!

Hur bokar man skidfrakt på ett Sterlingflyg?

Smart avbeställningsskydd och reseförsäkring för den prismedvetne.

Utemagasinet arrangerar Fjällfest på Storulvån den 17 till 20 april. Det blir fyra fartfyllda dagar med mängder av aktiviteter.

Alpint har megarea med 30 till 50 % nedsatta varor. Skidor, snowboards, telemark, randonnée, hjälmar, goggles, skidkläder oc...