Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Nyheter, tips och inspiration

Vad händer i världen inom skidresor? Läs nyheter, inlägg och tips om Alperna, fjällen, skidorter, skidkläder och mycket annat skidrelaterat.

Vill ni ha ännu fler nyheter och erbjudanden rekommenderar vi er att ni följer oss på Facebook eller Twitter samt anmäler er till vårt nyhetsbrev (längre ner på denna sida).

Artiklar om skidresor och skidåkning

Mängder av snö i norra Sverige - passa på att njut av vintern!

Vill du veta var du kan köpa bra skidkläder till bra pris?

Gillar du att åka offpist? Black Diamonds ryggsäck Covert 22 har Avalung!

Söker du information om snödjup och väder i de franska alperna? Här hittar du vad du söker.

SAS har släppt massor av flygbiljetter till alperna! Från igår, den 31 januari, fram till den 27 mars har de satt in nya avgånga...

Har du varit Serre Chevalier? I annat fall måste jag verkligen rekommendera det. Särskilt i år, för snöläget är, redan i slu...

Är du märkesfreak? Då har du förstås en bräda från Dior och skidor från Porsche redan.

Jag är sååå sugen på att följa med! Active Ski har släppt årets platser till Abisko! Den 12 mars åker Active Ski iväg till L...

Härlig skidort för skidentusiasten - res till Andermatt

Den 7 och 8 mars går World Cup Freestyle av stapeln i Åre. Ett gyllene tillfälle att besöka en spännande tävling!