Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nyheter, tips och inspiration

Vad händer i världen inom skidresor? Läs nyheter, inlägg och tips om Alperna, fjällen, skidorter, skidkläder och mycket annat skidrelaterat.

Vill ni ha ännu fler nyheter och erbjudanden rekommenderar vi er att ni följer oss på Facebook eller Twitter samt anmäler er till vårt nyhetsbrev (längre ner på denna sida).

Artiklar om skidresor och skidåkning

Hur bokar man skidfrakt på ett Sterlingflyg?

Smart avbeställningsskydd och reseförsäkring för den prismedvetne.

Utemagasinet arrangerar Fjällfest på Storulvån den 17 till 20 april. Det blir fyra fartfyllda dagar med mängder av aktiviteter.

Alpint har megarea med 30 till 50 % nedsatta varor. Skidor, snowboards, telemark, randonnée, hjälmar, goggles, skidkläder oc...

Tips och råd inför köp av transceiver

Ska du åka till Arlanda, Skavsta, Landvetter, Västerås etc.? Boka din biljett online.

Det är inte för sent att åka till alperna för lite skidåkning så här i april månad. Chamonix har helt otroliga snöförhålland...

Inspirerande läsning om turskidåkning längs Kungsleden

Jag längtar redan till nästa säsong! Jag har tänkt köpa nya skidor till i höst och började så smått leta på reahyllorna efte...

Funderar du på att åka Vasaloppet 2009? Anmäl dig redan nu!