Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Alperna lätt tillgängligt med direktflyg från Norrköping

Ett ganska okänt alternativ för många i trakterna runt Norrköping är direktflyget från Norrköpings flygplats till München med danska flygbolaget Cimber Air. Från flygplatsen i München når man lätt populära svenska skidorter som Saalbach, Söll, Zell am See m fl.

Priset ligger på från ca 2100 kr för ett flyg direkt tur och retur. Att man dessutom har både en morgon- och kvällsavgång varje vardag samt en morgonavgång på lördagar och kvällsavgång på söndagar gör inte saken sämre.

Läs mer om Münchens flygplats, t ex vilka skidorter som finns i närheten och transfer från flygplatsen till dessa. Boka flyg från Norrköping till München här