Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Massa bra erbjudanden till Hemavan/Tärnaby

Min kompis sa precis att de ska åka till Hemavan på sportlovet och jag blev lite nyfiken när han sa att det fanns massa platser kvar. Upptäckte att de har mängder med riktigt bra erbjudanden under flera perioder resten av säsongen, inte bara på sportlovet.

De har erbjudanden från ca 1000 kr.
Under påsk har de t ex påsklovspaket med både resa och boende för under 3000 kr. Under Valborg har de busspaket med boende för ca 2000 och jag ångrar att jag redan har bokat min Valborgsresa ...

Paketerbjudanden till Hemavan/Tärnaby